Bietencarpaccio met geitenkaas, als voorgerecht of voor een keer leuk lunchen met vriendinnen of zo, voor 4 personen.
©Sylvia`s Quilts |
Ingrediënten:
- 2 grote gekookte bieten
- 50 gram rucola
- 50 gram gepelde walnoten
- 5 kleine zachte geitenkaasjes
- 1 eetlepel witte balsamico azijn
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 eetlepel walnotenolie
Snij de bieten in dunne plakjes.
Verdeel de rucola en de gesneden bieten over de borden. Leg op elk bord een geitenkaasje.
Rooster de walnoten licht in een droge koekepan.
Klop de dressing en verdeel deze over de borden.
Verkruimel het vijfde kaasje over de salades en strooi de walnoten er over.
Lekker met een stukje stokbrood.
Het recept van de maand is op initiatief van Elisabeth, er doen meerdere dames mee. Neem daar ook eens een kijkje. Héél erg inspirerend!
Groetjes Sylvia.
Lekker, denk ik! En mooi zonder koolhydraten. Ik las net dat je ook met diabetes te maken hebt.
BeantwoordenVerwijderenJa en dat is soms wel vervelend, steeds opletten!
VerwijderenWat een mooi chique voorgerecht! Het ziet er prachtig uit; het oog wil ook wat hè...
BeantwoordenVerwijderenLijkt me heerlijk, dat ga ik binnenkort als starter serveren!
BeantwoordenVerwijderenDit lijkt me érg lekker !!!
BeantwoordenVerwijderenHet ziet er heerlijk en dat is het ook natuurlijk, prachtige
BeantwoordenVerwijderencombinatie die letterlijk smelten op de tong. Het ziet er
ook heel feestelijk uit.
Ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenErg leuk om te serveren als er gasten komen.
Een van de lekkere gerechtjes met bieten en het ziet er ook smaakvol uit.
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor het delen.