DAARGINDS, de groene heuvels

Neem ook een kijkje op mijn andere blog,

http://daarginds-in-de-groene-heuvels.blogspot.nl/

over onze kennismaking met Frankrijk, daarna onze zoektocht naar een leuk stekkie....!
Waar? Daarginds.................

woensdag 12 juni 2024

Rustig aan doen!

De afgelopen tien dagen staan hier in het teken van min of meer medisch gedoe! Ik ben geopereerd aan staar, dus er moet op tijd gedruppeld worden, niet bukken, tillen en niet in oog wrijven ed. De operatie op zich valt enorm mee en i.p.v. 50 tinten grijs, ziet alles om me heen er fris en gekleurd uit. Eind van de maand het andere oog nog.

Gisteren voor het eerst zelf weer auto gereden en paar boodschapjes gedaan. Gelukkig is DH een goede mantelzorger, maar je wilt zo graag alles zelf doen!

En dan krijg je een week na de operatie weer een niet te stelpen bloedneus! Natuurlijk weer `s avonds dus bellen en naar de HAP in Middelburg. Daar een tampon in de neus gekregen (niet leuk) en volgende dag bij de huisarts eruit laten halen. Ik mocht daardoor ook niet bukken (mocht toch al niet) niezen (mocht ook al niet) enz enz! Halverwege juli heb ik een afspraak bij de KNO arts want het is nu al een paar keer gebeurd. 

Tja wat voor foto kan ik hierbij plaatsen? Een foto van een met een kapje afgeplakt oog? Een foto van afgeplakt oog met tampon in mijn neus? Nee lijkt me niet....!

Dus hierbij een foto van de aardbeien die onze schoonzoon uit de moestuin had geplukt en kwam brengen.

©Sylvia`s Quilts

En wat waren ze lekker, dit was al de tweede bak vol.

©Sylvia`s Quilts

En zo met met kwark en slagroom, ook niet te versmaden!

Maar goed het is te doen allemaal, alleen zo`n bloedneus en als het dan na een uur dichtknijpen en gel ijszak in je nek nog niet lukt, daar wil ik wel van af. Het komt altijd zo onverwachts, tot nu toe wel als ik thuis was.

Hier aan de kust schijnt de zon en er zijn genoeg klusjes die ik kan doen zonder de beperkingen met b.v. een knijp grijp stok bij de hand om dingen op te rapen. Maar alles wel met een (bescherm)of zonnebril bril op.

Fijne dag,

groetjes Sylvia.

2 opmerkingen:

  1. Ai, dat is allemaal niet leuk. En ook al zijn er ergere dingen, je voelt je behoorlijk om 't hand... Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en wie weet tot een volgende keer.
Groetjes Sylvia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...