DAARGINDS, de groene heuvels

Neem ook een kijkje op mijn andere blog,

http://daarginds-in-de-groene-heuvels.blogspot.nl/

over onze kennismaking met Frankrijk, daarna onze zoektocht naar een leuk stekkie....!
Waar? Daarginds.................

woensdag 2 november 2022

Nu dan toch afscheid van een mooie zomer?!

Wat boffen we toch met het weer tot nu toe. Daarom komt er denk ik op handwerk gebied niet zoveel uit mijn handen.

©Sylvia`s Quilts

Het bleef bij af en toe een rondje Granny `s haken. Nu vind ik mijn plaid groot genoeg, om als het straks kouder is, over mijn benen  te gooien als ik `s avonds op de bank zit. 

***

Uit de moestuin konden we zelfs af en toe nog tomaten plukken, niet zo heel erg mooi meer, maar prima als een basis voor een soepje. Maar nu gaan de planten er toch echt uit.

©Sylvia`s Quilts


Hier worden de uien en knoflook alweer gelegd. Dankzij de spierballen van onze kleinzoon, ik ben meer voor het lichtere werk!!

Gelukkig is onze kleinzoon hersteld van een ongeluk met zijn scooter, zonder tegenpartij maar door een baksteen die op het fietspad lag, het was donker!! Dat was even schrikken, ambulance, ziekenhuis enz. Schaafwonden, hechting boven zijn oog en een hersenschudding. 

***

Op één of andere manier waren we hier ineens drastisch aan het opruimen op de zolder. Dat is prima gelukt en geeft een prettig "opgeruimd" gevoel en de kringloopwinkel was blij met onze spullen.

Verder zijn we een paar dagen gaan logeren in het Dorhout Mees hotel in Biddinghuizen. Daar was sinds een paar maanden de verbouwing klaar en we keken ervan op hoe mooi het was geworden.
Uitzicht vanuit onze kamer op de golfcourse, zonder en met mist!Van hieruit konden we onze familie en vrienden op de Veluwe bezoeken. Was als van ouds, overal bijpraten en gezellig samen eten. Door die Corona jaren was dat er wel bij ingeschoten, ondanks contact via de digitale snelwegen!!

***

Afgelopen zondag nog een rondje gefietst door de duinen, we gaan hier vlakbij het Nollenbos in, dan omhoog de duinen in, weliswaar ondersteuningstand 3 van mijn E-bike, want dat is echt steil omhoog.

We stoppen bij het Nollenhoofd, met een fantastisch uitzicht, zowel naar rechts, links en vooruit op het water. Doen zo lekker wat vitamine D op en genieten van het uitzicht.
Bij deze foto ging de fotograaf (DH)
door de knieën, om gebruik te maken van het doorkijkje van het kunstwerk op het Nollenhoofd.
                                                    ***

Verder vind ik de wintertijd nog wel even wennen. Vanmorgen was het handig, dat ik "vroeg" wakker ben, zodoende kon ik zien dat onze kleindochter veilig geland was om 06.00 uur op Schiphol, na een verblijf van twee maanden in Seoul. Ja ook tijdens dat drama met Halloween was ze daar, was ook weer schrikken!  We hebben toen gelijk met haar gebeld (was al nacht daar), maar ze lag veilig in bed!! 


Groetjes Sylvia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en wie weet tot een volgende keer.
Groetjes Sylvia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...