Dat vraag je je soms wel een af, nu ik zie dat mijn laatste post al 20 dagen geleden is.
Maar goed, het maakt niet uit en we hebben ook niet stil gezeten al die tijd.
De oogst in de moestuin is steeds in volle gang en het oogsten is niet zo`n kunst; het moet ook verwerkt worden.
We eten regelmatig bietjes, sla, komkommer, tomaten en nu komen de sperziebonen. Wij hebben het soort Cobra, die klimmen en bloeien met paarse bloemetjes en maken mooie lange bonen.
![]() |
©Sylvia`s Quilta |
Deze drie bakjes heb ik verwerkt tot saus.
![]() |
©Sylvia`s Quilts |
en hier al wat tomaten op zoet-zuur ingemaakt
![]() |
©Sylvia`s Quilts |
![]() |
©Sylvia`s Quilts Ik heb ook al tomaten chutney gemaakt, de potjes staan hier achter de aardbeienjam. Bijna één al tomaat dus! Zelfs in de 1-persoons quiche-jes, zie fot hierboven. |
Verder even druk met de voorbereidingen van de kunstroute op onze moestuin vanwege het 65 jarige bestaan er van. Zo is er door heel het complex een route uitgezet van mensen die behalve met de tuin ook nog op een andere manier creatief bezig zijn.
Ik sta met mijn quilts bij ons eigen tuinhuisje.
Fijne dag verder,
groetjes Sylvia.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie en wie weet tot een volgende keer.
Groetjes Sylvia.