DAARGINDS, de groene heuvels

Neem ook een kijkje op mijn andere blog,

http://daarginds-in-de-groene-heuvels.blogspot.nl/

over onze kennismaking met Frankrijk, daarna onze zoektocht naar een leuk stekkie....!
Waar? Daarginds.................

woensdag 21 juli 2010

You know I feel it in my heartbeat....

....If you could stand in my shoes, then you would feel my heartbeat too... (tekst madonna), maar dan in andere contekst!
=========================================

Ja, daar ben ik weer en met bovenstaand citaat wil ik weergeven, dat ik de hoge heartbeat goed gevoeld heb tijdens de ablatie van de AV knoop in mijn hart, d.w.z. dat "tig" keren je hartslag omhoog gejaagd wordt en ik niemand toe wens om in mijn schoenen te staan!
Maar goed we zijn gelukkig zonder "pacemaker" uit de strijd gekomen en het goede nieuws is, dat de stoornis in mijn AV-knoop goed te behandelen was en het minder goede nieuws is, dat tijdens de behandeling bleek, dat ik nog een stoornis had en wel in de rechterboezem. Deze is gedeeltelijk behandeld en nu hopen we dat deze met behulp van medicijnen onder controle kan worden gehouden.
Al met al wil ik het zo snel mogelijk vergeten, want de behandeling  is me ONTZETTEND  tegengevallen en verdere details zal ik jullie besparen! Nu begin ik mentaal weer een beetje bij de mensen te komen, dus ga ik weer eens bij deze en gene op de bloggen buurten.

Verder heb ik vanmiddag een huisje getekend voor een ooit te maken quilt, waarvoor ik laatst het mini-merklapje heb geborduurd. 
Groetjes Sylvia. 

9 opmerkingen:

 1. gelukkig zonder operatie te verhelpen.
  En ja bespaar ons maar de details.
  Geniet maar veerder van de mooie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij dat je weer thuis bent, hopelijk helpen de medicijnen want onder het mes gaan brrrrrr! Veel teken en blogplezier! trusten voor straks, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat het achter de rug is. Doe maar rustig aan en teken maar een mooie quilt!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn te horen dat je weer thuis bent en het goed met je gaat. Vervelend dat de behandeling naar is geweest, maar gelukkig heb je dat weer achter de rug. Sterkte met het "opkrabbelen" en veel plezier met je huisjes :) Groetjes, nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doe nog maar wat rustig aan!
  Hopelijk helpen de medicijnen snel en goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig ben je weer thuis en is alles zo goed als verholpen. Ik hoop ook voor je dat de medicijnen aanslaan. Naar voor je dat het allemaal is tegengevallen. Ga maar lekker iets doen ter afleiding en pas goed op jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte met het verwerken van de nare behandeling. Maar nu op naar een goede afloop! Laat je lekker verwennen en zorg goed voor jezelf. groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Sylvia,
  ik heb jue al gesproken, maar toch ook nog even hier. super dat het achter de rug is en nu maar proberen te vergeten en hopen dat de medicijnene de rest kunnen doen.
  Ik hoor het wel als het tijd is voor een bakkie koffie...................

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb net je blog gelezen nadat ik de mail had verstuurd. Gelukkig dat het allemaal achter de rug is. Ook ik hoor het wel als het tijd is voor een bakkie....
  Groetjes, Cobie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en wie weet tot een volgende keer.
Groetjes Sylvia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...