DAARGINDS, de groene heuvels

Neem ook een kijkje op mijn andere blog,

http://daarginds-in-de-groene-heuvels.blogspot.nl/

over onze kennismaking met Frankrijk, daarna onze zoektocht naar een leuk stekkie....!
Waar? Daarginds.................

donderdag 1 juli 2010

Even wat anders doen...

Ineens had ik de laatste tijd géén zin om malletjes te maken, stofjes bij elkaar te zoeken e.d. om verder te gaan met Guute's CW BOM.
Ik wilde iets borduren...! Heb ik vroeger ook veel gedaaan.
Voilà hier het resultaat, hetgeen ooit een blok moet worden in een quilt, waarvan het idee in mijn hoofd zit en met huisjes te maken zal hebben.
Gewoon na het ontbijt een lettertje erbij maken, weer wegleggen en dan is het ineens klaar en dat geeft toch een prettig gevoel en misschien moet ik het idee voor de quilt ook maar eens op papier zetten, is dat ook weer uit mijn hoofd!
Soms moet je je "harde schijf" even resetten, anders wordt het zo vol in de boven kamer.
En nu zat ik buiten in de tuin (lekker temperatuurtje nu) en heb ik zomaar 2 blokken voor de CW BOM geknipt. Nou dan komt het maken ook wel weer een keer.

Ik denk dat het bij vele van ons een beetje "komkommertijd" is.
Geniet nog maar van het mooie weer.... hoewel de temperatuur die ze voor morgen verwachten, hoeft voor mij nou ook weer niet.
Nou ja het is ook nooit goed!

Gr.Sylvia.

8 opmerkingen:

 1. Leuk, je borduurtje, dat heb ik ook af en toe, dat ik even wil borduren. Leuk dat je een idee voor een quilt in je hoofd hebt. Ik ben benieuwd, wat het gaat worden.
  Fijn (warm, niet heet) weekend, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sylvia,
  Mooi borduurtje!!!! En komkommer tijd???
  Ik heb ook niet zo'n zin in bloggen, maar wel in blokken maken. Houd je rustig met dit mooie of eigenlijk te mooie weer.

  groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi mini-merklapje heb je gemaakt! Het is inderdaad té warm om actief te zijn..lekker maar relaxen en onder de sol zitten dan maar. Ook fijn! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje is dat geworden! en het is wat je zegt, iedere dag een steekje en ineens is het af. Het is bij ons ook wel kokommertijd ja, maar dan in het echie, ik kom om van de komkommers......

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo Sylvia leuk je borduurtje geworden ook ik heb geen zin om veel in mn handen te hebben,ben ook maar wat stitcheries aan het maken die al getekend waren.fijn weekend gewenst groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een lieverdje!! Dat van die harde schijf is heel herkenbaar hihi! Pen en papier op het nachtkastje wil ook helpen!! Mooi weekend, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi borduurwerk, daar ben ik ook tussendoor mee bezig heerlijk met dit weer. En ja vandaag was het ontzettend warm maar een beetje binnen voor de TV en straks een beetje buiten dan redden we het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. veel plezier met je 'uitstapje' naar het borduren, af en toe eens iets anders zorgt ervoor dat het quilten leuk blijft!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en wie weet tot een volgende keer.
Groetjes Sylvia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...