DAARGINDS, de groene heuvels

Neem ook een kijkje op mijn andere blog,

http://daarginds-in-de-groene-heuvels.blogspot.nl/

over onze kennismaking met Frankrijk, daarna onze zoektocht naar een leuk stekkie....!
Waar? Daarginds.................

woensdag 26 mei 2010

Blokken Guute's CW BOM

Dit keer bij deze blokken een heel gepriegel, met al die kleine stukjes. Ben dan ook snel overgegaan op een mix van hand en machine naaien.
De blokjes en repen maak ik nu volgens het strippen naaien en op maat snijden en voetjebreed aan elkaar naaien, systeem. Daarbij houd ik de maat van ieder vierkant, moet 2 inch zijn goed in de gaten en het lukt. Ik werd er niet goed af al die kleine vierkantjes aftekenen op de stof.

Of lag dat misschien aan het feit, dat ik mezelf ook niet zo goed voelde!
Regelmatig ineens hoge bloeddruk met of zonder versnelde hartslag, erg vervelend. Gistermiddag ging het gigantisch fout, kwam met een hartslag van 270 slagen per minuut bij de huisarts binnen. Uiteraard gelijk doorgestuurd naar de spoedeisende hulp, aan infuus en via 2 shots is mijn hartslag terug gebracht naar 120 en weer op het goede ritme gezet.
Ik moest een poosje blijven en na verloop van tijd zakte mijn hartslag weer naar 95 en mocht ik weer naar huis. Sinds vorig jaar maart is het nu al de zesde keer!
Ik moet begin juni in Zwolle komen voor een informatief gesprek over een ablatie; is bij mij dichtbranden van teveel kanaaltjes, die dan voor die "kortsluiting" in mijn AV-knoop zorgen.
Wat mij betreft mag het liever vandaag dan morgen gebeuren, want zo is het knap waardeloos, je bent helemaal niet zeker meer van jezelf, waar je ook bent.
Maar goed we roeien nog maar even met de riemen die we hebben, nu weer een pil erbij om het te onderdrukken en dan hoop ik na de ingreep dat we ook weer eens lekker onbezorgd kunnen gaan "fladderen".
Tja: "De ouderdom komt met gebreke!!"
Hoewel de cardioloog zegt dat ik het altijd al heb gehad en het inderdaad bij het klimmen der jaren naar buiten komt. In feite is het dus mooi een contructiefout!
Nu weer terug naar de blokken; ik ga nog maar even door met mijn productielijn!
Groetjes Sylvia.

11 opmerkingen:

 1. Wat een vervelende kwaal. Hopen dat het snel verholpen kan worden. En van zulke mooie blokken kun je toch geen hartkloppingen krijgen??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieverd, ik leef met je mee!! dat weet je en wat je blok betreft, ziet er heel goed uit.Ik ben benieuwd hoe hij er in het ecchie uit ziet............
  tot zaterdag Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk blok.Ben er nog niet mee begonnen.
  Hartkloppingen,vervelend,hopelijk snel een oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé wat vervelend Sylvia.
  Ik schiet niet zo op met mijn blokken, moet nog 4 en het is al haast weer de 1e van demaand!!!! Je blok word wel erg leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend voor je. Ik hoop dat het snel verholpen kan worden. Je blokken zien er geweldig uit.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de beste wensen voor je gezondheid,
  je blokken zijn heel mooi.
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Begin juni is niet meer zo ver, hou je ondertussen maar rustig, hé!
  Mooi blok weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt prachtige blokken gemaakt! Maar wat ontzettend vervelend dat je je niet goed voelde. Ik kan me die onzekerheid helemaal voorstellen. Heel veel sterkte, en hopelijk knap je van de medicijnen weer wat op. Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik weet er alles van en het is zeker niet leuk om daar last van te hebben .
  Ik hoop dat er snel een uitkomst is ,hoe je rustig en niet in de volle zon gaan zitten.
  Lekker rustig aan je blokken werken in de schaduw ....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hoop maar voor je dat het gauw opgelost is met je gezondheid kan me voorstellen dat je daar naar uit ziet. Je blokken worden erg mooi. Ben er ook mee bezig en moet er nog heel veel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lekker dat je al 1 blok klaar hebt van dit deel van de BOM: ben je al verder dan ik ben ^_^ Hij is zeker mooi geworden! Sterkte met je gezondheid.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en wie weet tot een volgende keer.
Groetjes Sylvia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...